If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това да му е болката,че вече ми писна от това оригиналното като загрее да прескача на всяка песен.А да взема сега,че гледам трудно се намират кабелите за свързване...докато се чудя няма да се продават вече !
Това да му е болката,че вече ми писна от това оригиналното като загрее да прескача на всяка песен.А да взема сега,че гледам трудно се намират кабелите за свързване...докато се чудя няма да се продават вече !
Най-много да загубиш копчетата на волана. Голямата евробукса си влиза директно в касетофона (може да ти се наложи да разместиш жълтия и червения кабел на захранването) а от малките само трябва да видиш къде е управлението на усилвателя (ако имаш такъв)
Добре изглежда....викаш да сменям стария Blaupunkt и да не се замислям
P.S
И твоето ли не е легнало добре както при колегата Alexanderbb или така ми се струва ? Надявам се при 147 да нямам проблем ма знам ли
Блендите са менте, трябва малко да се зашкури от задния край, ама мен ме примързя
---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:26 ----------
Да рамката ляга без касетофона. Обаче с нея шейната идва малко по назад. И тогава черната и сребърни рамки не пасват. А и при мен пречат на ваденето на падащия панел. Но верно бързо се свиква и визията не е определяща
Колега не те разбирам точно, но първо се слага блендата и после шейната в/у нея и падащите панели нямат проблеми
Не става. Ако сложиш шейната върху блендата, долните и горни застопоряващи пластини няма на къде да се изкривят.
Става, става, точно така съм я сложил, но беше миналата година, мисля страничните и малко от горните се изкривяват и стигат, не помня точно. Тъкмо шейната държи блендата на място.
Поръчах модела на Pioneer DEH-1800UB,петък ще пристегне при мен.За сега се отказах от джаджата за да работят копчетата на волана.
За това поръчах и дистанционното което се продава отделно Pioneer CD R 320 само срещу 16 €,за сметка за джаджата за управление от волана която ми излиза към 50 €
Мисля,че това дистанционно ще е по полезно от тези 3 копчета които са на волана
Аз лично не бих сменил копчетата на волана с каквото и да е дистанционно ...
"Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?" Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г
Някъде тук във форума бях гледал тема, в която е описано как едно такова дистанционно се пригажда да работи с бутоните от волана. Доколкото помня се изкарваше фото диода от СиДи-то и заедно с инфрачервения свето диод на дистанционното се монтират на планка така, че да са закрепени неподвижно и светлинния поток да е винаги ОК, като се натисне бутон. А след това от платката с бутоните (Play, Stop, Up, Down и т.н.) се извеждат кабели, които отиват към гривната на волана.
Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части, Alfa Romeo 156 1.9JTD,150 коня.
Някъде тук във форума бях гледал тема, в която е описано как едно такова дистанционно се пригажда да работи с бутоните от волана. Доколкото помня се изкарваше фото диода от СиДи-то и заедно с инфрачервения свето диод на дистанционното се монтират на планка така, че да са закрепени неподвижно и светлинния поток да е винаги ОК, като се натисне бутон. А след това от платката с бутоните (Play, Stop, Up, Down и т.н.) се извеждат кабели, които отиват към гривната на волана.
Чак пък да разглобяваш CD-то няма нужда, както и да правиш планките. А и си е играчка да го направиш в самия волан, Трябва ти да докараш захранване за дистанционното или да оставиш батерията (тя трае дълго), монтираш светодиода отзад на волана, ама слагаш някой по-ярък и с по-голям ъгъл на излъчване
---------- Post added at 09:22 ---------- Previous post was at 09:21 ----------
Дистанционното на климатика ми го насочвам с/у стената (с гръб към климатика) и пак работи
Абе българската логика е, че вместо да дадеш 100-150 лв. за конвертор на бутоните на волана е по-добре да го побългариш, да си скъсаш нервите, да ти излезе с 20-30 лв. по-евтино и да се биеш в гърдите на каква далавера си и другите, които си купуват готови решения какви са балъци. Всеки сам си решава какво решение ще предпочете, аз съм привърженик на тези решения, които са бързи и при които се изразходват възможно най-малко нерви.
Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части, Alfa Romeo 156 1.9JTD,150 коня.
Comment